Konfirmation

Konfirmationen er festen, hvor et barn træder ind i de voksnes rækker og bekræfter sin kristne tro. I moderne tid er det ikke alle, der fejrer præcis det samme, men det ændrer ikke på, at det er en traditionel begivenhed, som skal fejres, med hvad der dertil hører.

Bordet dækkes, velkomstdrinken gøres klar, og kokkene sørger for en middag lige efter dit ønske. Det eneste, du skal gøre, er at invitere dem, du holder af, dukke op til festen og nyde din store dag.

Vi tager hensyn til alle og laver gerne både voksenmenuer, børnemenuer eller buffet, så du er sikker på, at din fest bliver en succes.

Vi tilbyder flotte festlokaler med plads fra 25 til 100 gæster. Om I tager hjem efter frokosten eller middagen, eller om I vil have det hele serveret fra velkomst til natmad, bestemmer du/I. I kan også bestille værelser til overnatning.

For at holde gang i festen vil du have mulighed for at fortsætte festen i Musikstuen med bartender, bands, DJ eller jukeboks. Du kan også lave en temafest eller udfordre gæsterne i kongespil i vores store private park.

Når du holder selskab hos os, er der ingen ubehagelige overraskelser, når du modtager regningen for dit selskab.

Eksempel:

Frokostarrangement kr. 965.- pr. person for 7 timer. Yderligere timer kr. 1.500,- pr. påbegyndt time.

  • Velkomstdrink
  • Frokostbuffet, eller 3 retters menu
  • Husets hvid- og rødvine ad libitum
  • Kaffe med sødt
  • Blomster, lys og opdækning

Kontakt os med dine ønsker for din konfirmations fest – så giver vi et uforpligtende tilbud.

Du er også altid velkommen til at kontakte os for en rundvisning på Magleås.
Vi glæder os til at fejre dig på din store dag.