Menu

På Magleås Kursuscenter sørger vores dygtige kokke for med kærlighed til det ærlige køkken og de bedste råvarer, at maden bliver noget helt specielt.

Når I skal holde selskab her hos os, aftaler vi et møde, så I sammen med kokken kan sammensætte en menu helt efter jeres ønske.

For at I kan danne jer et indtryk af vores mad, har vi lavet et forslag til en buffet og en 4 retters menu.

Buffet

Serveres på Tallerken

Varmrøget Laks m/rygeostecreme

Skaldyrskrebinet m/mild chili

Lufttørret skinke m/grillet Artiskok

På Buffet

Helstegt Kalvetyksteg m/grønt og glace

Lammeculotte m/basilikum olie

Pesto kartofler

3 slags salater efter årstiden

Danske gårdoste m/kvæde marmelade og rugbrødchips

Gateau Marcel, syltede ananas og nøddekrokant.

Selskabsmenu

Forret

Carpaccio af helleflynder m/sprød fennikel og lime.

Mellem ret

Bagt Torskeryg, serveret m/persillerod puré

og jomfruhummercreme

Hovedret

Helstegt Kalvemørbrad farseret med krydderurter, glace og

kartoffellasagne med grønt.

Dessert

Creme Brulé med friske bær og passionsfrugt sorbet.