Møder og konferencer

Skræddersyede arrangementer

På Magleås gør vi meget ud af at skabe arrangementer, der tager udgangspunkt i hver enkelt gæsts ønsker og behov.

På Magleås er der projektor, højtalere, whiteboards, flipover samt frit trådløst internet i alle lokaler. Vi har masser af P-pladser på området og tæt på lokalerne

Konference- og mødesal & kursuslokaler

Glassalen, som er vores største konference- og møderum, har dimensionerne 11,80 x 9,40 meter og kan rumme cirka 70 personer til kurser og møder.

Borde kan opstilles i hestesko, som mindre øer (max 9 stk á 8 personer) eller efter behov og eget ønske. Fra Glassalen er der direkte udgang til en hyggelig, overdækket terrasse.

Øvrige lokaler:

Den Blå Sal i Annexet har en størrelse på 7,00 x 6,20 meter og kan rumme 20 personer + foredragsholder. Borde kan opstilles i hestesko, i mindre øer eller som et langbord med max 10 siddepladser.

Kardinalstuen måler 5,70 x 5,25 meter og rummer 14 personer. Her kan der opstilles ét firkantet bord eller to langborde. Der er direkte udgang til balkon samt til en balkon med plads til cirka 12 personer lige ved siden af.

Endvidere findes mindre kursus-/mødelokaler i Gæstehuset og Lille Magleås til holdstørrelser op til 8 personer.

Forplejning

Alle måltider på Magleås indtages i Restauranten eller i Musikstuen. Dog serveres boller med ost i Søjlestuen. Er vejret til det, er man velkommen til at indtage frokosten på terrasserne udenfor. Om aftenen tænder vi op i pejsene i Biblioteket, Søjlestuen samt Musikstuen (dog med bioethanol, da der ikke er aftræk).

Formiddagskaffe serveres i lokalerne bortset fra arrangementer i Glassalen, hvor den serveres i Søjlestuen.

Eftermiddagskaffen serveres i Søjlestuen eller i lokalet efter aftale.

Aftenkaffe serveres i Søjlestuen, og alle får et køleskab med øl og vand samt en vinstation stillet til rådighed.

Værelser

Magleås har 45 værelser med i alt 70 senge fordelt på alle fire bygninger. 31 værelser har eget bad og toilet (heraf er de 10 dobbeltværelser). De resterende 14 værelser har delte faciliteter. Det vil sige, at to (max. tre) personer deler faciliteter tæt på værelset. Man skal være opmærksom på, at værelserne på Magleås er meget enkelt indrettet. Fra alle værelser er der udsigt til park, skov eller Sjælsø.

Forespørgsel

Kontakt os for en tilbud på din næste konference eller møde.

Forretningsbetingelser

Læs vores forretningsbetingelser omkring afbestilling, betaling mv.

Stedet emmer af ro og fordybelse. Et skønt sted som ikke bliver sidste gang jeg bruger.

Katia Dahl BøgvadIB7

Mange tak for det fine arrangement. Jeg føler at alt var perfekt. Lækker mad, smukt arrangeret og godt introduceret med et stænk af humor. Jeg var meget glad for dagen.

Kirsten Aarøe

Tak for en skønt ophold. Det er virkelig et dejligt sted både beliggenhed og atmosfære er skøn.

Lene Strandsbjerg WolffCBS

Tak for et dejligt tilrettelagt arrangement. God mad, dejlige omgivelser, fin betjening og ikke mindst en skøn lagkage

Lil Marcher

TAK for et par dejlige dage – Magleås er en rigtig lille perle med skøn forplejning, god stemning og fantastiske omgivelser.

Tina Otterstrøm JensenHørsholm Vand
Annelise HansonTak for et fint ophold hos jer! Vi ærgrede os alle over, at vi ikke havde sat tid af til at vandre rundt i jeres dejlige omgivelser. Men vi nød, at vi var på et kursuscenter, der ikke er et "concept," men et sted med personlighed og sjæl