Om Magleås kursuscenter

Magleås er et lille og smukt beliggende kursuscenter i det idylliske Høsterkøb blot 25 km fra København. Vi tilbyder at være din vært, både når det gælder dagsmøder, konferencer og selskaber.

Konference- og mødesal & kursuslokaler

På Magleås er der projektor, højtalere, whiteboards, flipover samt frit trådløst internet i alle lokaler. Vi har masser af P-pladser på området og tæt på lokalerne.

Glassalen, som er vores største konference- og møderum, kan rumme cirka 70 personer til kurser og møder.

Den Blå Sal kan rumme 20 personer + foredragsholder.

Kardinalstuen rummer 15 personer.

Endvidere findes mindre kursus-/mødelokaler i Gæstehuset og Lille Magleås til holdstørrelser op til 8 personer.

Overnatning

Magleås har 45 værelser med i alt 70 senge fordelt på alle fire bygninger.
31 værelser har eget bad og toilet (heraf er de 10 dobbeltværelser). De resterende 14 værelser har delebad. Det vil sige, at to (max. tre) personer deler faciliteter tæt på værelset. Man skal være opmærksom på, at værelserne på Magleås er meget enkelt indrettet. Fra alle værelser er der udsigt til park, skov eller Sjælsø.

Bibliotek og opholdsstuer

Til hygge og samvær findes opholdsstuer med flygel og tillige et bibliotek med dagens aviser. I vinterhalvåret tænder vi op i pejsen (dog med bioethanol, da der ikke er aftræk).

Omgivelser samt bygninger

Vores 80.000 m2 store park støder direkte op til Rude Skov og Magleås’ private sø, der er omgivet af store gamle rhododendron. Naturen tiltrækker rådyr og mange fugle og indbyder til traveture eller en løbetur på vores seks kilometer løbesti i egen skov.

Magleås består af flere forskellige bygninger, der i dag alle indgår i kursus- og mødevirksomheden. Den smukke hovedbygning blev sammen med den aflange staldbygning, kaldet Lille Magleås, opført i 1910 som privatbolig for forretningsmanden Aage Westenholz, der i øvrigt var onkel til Karen Blixen.

Bygningerne fik navn efter den ås, hvorpå de blev bygget, Magleåsen. Lille Magleås var i 30’erne sommerresidens for katolske nonner og præster, og Magleås har siden 1976 været ejet af Den Katolske Kirke i Danmark.

Forretningsbetingelser

Læs vores forretningsbetingelser omkring afbestilling, betaling mv.

Kontrolrapport

Se kontrolrapport hos fødevarestyrelsen